Cerahkan Kulit Dengan Suplemen Semulajadi Glutathione

Cerahkan Kulit Dengan Suplemen Semulajadi Glutathione

Sedang cari produk pencerahan kulit ke tu? Pastinya pelbagai jenama serta produk yang anda jumpa di laman carian Google yang dikatakan boleh mencerahkan kulit seluruh badan. Semak dahulu kesahihannya dari segi keselamatan dan keberkesanan produk tersebut sebelum anda beli. Jangan terlalu taksub nak putih sehinggakan anda membahayakan diri.

Pernahkah anda terdetik ingin mencuba rawatan pemutihan yang sohor kini seperti suntikan pemutihan kulit? Tak mustahil mesti ada di kalangan anda yang pernah terdetik untuk mencuba tetapi mungkin masih berkira-kira tentang keselamatan dan kesan sampingan jangka masa panjang terhadap kesihatan, lalu melupakan niat tersebut. Jom kami rungkaikan lebih lanjut apakah kaedah yang lebih selamat dan berkesan untuk mencapat matlamat anda.

Total Image Whita Glo Bagus Ke?

Anda pernah dengar suplemen glutathione Whita Glo dari Total Image? Total Image Whita Glo telah dipasarkan sejak tahun 2014, dirumuskan dengan kandungan OPITAC L-Glutathione 400mg dalam setiap kapsul. Glutathione dengan Gred Makanan Buatan JEPUN, adalah ekstrak asli daripada Yis Torula bukan-GMO (genetically modified organism), 100% Selamat & Boleh Dimakan, serta disokong oleh Data Paten & Klinikal. Mengandungi dos L-Glutathione tertinggi dalam setiap kapsul di Malaysia mampu memberi perubahan ketara kepada kulit seperti mencerahkan tona kulit, mengurangkan dan memudarkan pigmentasi kulit mahupun menghaluskan tekstur kulit dengan hanya pengambilan 1-2 kapsul sehari dalam tempoh masa 2-3 bulan. Jika anda masih ragu-ragu, fikirkan bagaimana produk Total Image Whita Glo ini mampu bertahan lebih dari 8 tahun di pasaran Malaysia sehingga ada terjual di pasaran antarabangsa.

Total Image Whita Glo Review Malaysia

Tidak dinafikan ramai yang mencari testimoni Total Image Whita Glo di seluruh carian google dan anda juga tidak terkecuali bukan? Whita Glo mencapai penilaian 4.9 daripada 5 bintang berdasarkan 23 perkongsian testimoni di laman produk dan 100% mengesyorkan Whita Glo, bagi keberkesan memperbaiki tona kulit mereka agar lebih cerah berseri. Malah lebih banyak lagi ulasan pengguna/ ‘review’ Whita Glo yang anda boleh dapati di laman e-dagang seperti Shopee, Lazada serta laman blog terkenal di Malaysia.

“I realized my skin become fairer & fairer even smoother.” - Mandy N.

“This is my repeat order. Trust me...you will never regret buying this product.” – Siti.N

“I'm a user for the past 4 years. mmg terbaik product ni.” – Helma.A

“I have been a loyal consumer for this product since 2018. Memang terbaik product ni. Kulit rasa glowing dan sihat.” – Asyikin

Banyak lagi review di sini

Adakah Pengambilan Total Image Whita Glo Membawa Kepada Kesan Sampingan?

There are no known side effects.” Total Image Whita Glo L-Glutathione 400mg adalah berdaftar dan lulus Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran MAL13115067N di mana selamat untuk diambil secara oral. Ramuan yang disahkan Halal oleh JAKIM menjadikan suplemen Whita Glo menjadi pilihan ramai Wanita Malaysia, malah turut diambil oleh golongan lelaki yang mementingkan penampilan. Kandungan bahan aktif Whita Glo iaitu L-Glutathione adalah 100% Selamat dimakan dan disokong oleh Data Klinikal bertaraf antarabangsa.

Adakah Whita Glo sesuai di ambil oleh kaum lelaki?

Sememangnya Whita Glo dari Total Image sesuai untuk mereka berumur 20 tahun ke atas tidak kira Wanita mahupun lelaki. Pil yang bersaiz kecil serta tidak berbau hanyir ataupun rasa pahit menjadikan Total Image Whita Glo antara produk/jenama produk pencerahan kulit terbaik di Malaysia.

“Kulit Cerah & Putih. Selepas sebulan Fad amalkan supplement ni mmg byk sgt perubahan yang Fad perasan pada skin. Antaranya kulit kelihatan lebih Putih dan cerah, nampak semakin sihat dan awet muda. So guys yg nk improve skin tu mmg Fad recommend la Whita Glo ni. Sesuai utk lelaki dan perempuan!” – Fadhli. A

Jom dapatkan Whita Glo di sini.

Baca lagi tentang Whita Glo L-Glutathione: The Super Ingredient For Skin Whitening 

 

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published