Rahsia Total Image Menghasilkan Produk Kolagen Terbaik

Rahsia Total Image Menghasilkan Produk Kolagen Terbaik

Di dalam kategori kecantikan, Total Image menawarkan produk kolagen dan  suplemen terbaik untuk putihkan kulit bagi semua warga Malaysia. Selain ini, Total Image juga menawarkan pelbagai produk kesihatan dan kesejahteraan seperti Smelly No More (deodoran semulajadi), produk pelangsingan, dan penjagaan badan. 

Produk kolagen Total Image mengandungi kolagen "hydrolyzed" yang tulen, memerangkap kelembapan di dalam kulit, yang meningkatkan pengekalan kelembapan bagi kulit yang lebih tegang, muda dan sihat sambil mengurangkan penampilan kedutan dan kekeringan kulit. Disahkan Halal oleh Islamic Services of America, pil kolagen ini selamat untuk diambil oleh umat Islam. 

Jika anda ingin menambahkan kolagen di dalam pemakanan anda, Total Image ada minuman kolagen terbaik buat anda. Segarkan kulit anda dari dalam dengan Kolagen Ikan Laut Dalam dan herba semulajadi yang berkhasiat. Kulit dalaman anda akan memerangkap air dengan lebih mudah, meningkatkan keanjalan bagi penampilan yang berseri dan licin. Disahkan halal oleh Jakim Malaysia, produk ini selamat untuk diambil oleh umat Islam. 

Anda mahu kolagen bertindak lebih bagus? Cuba Collagen Plus oleh Total Image yang menembusi lapisan kulit yang paling dalam untuk meningkatkan keanjalan dan kelembapan. Diperkayai dengan ekstra Vitamin C, ia membuat kulit anda sekata dan menyahkan kekusaman kulit. Ia juga kaya dengan Vitamin E iaitu antioksida semulajadi, untuk memelihara kulit anda dari kesan merbahaya radikal bebas dan juga melambatkan kesan penuaan. 

Di dalam pasaran yang penuh dengan pelbagai produk pemutihan kulit, ia mesti sukar untuk mencari suplemen terbaik untuk putihkan kulit. Tetapi dengan Whita Glo oleh Total Image, anda boleh membuka senjata rahsia melawan penuaan dan penggelapan kulit. Suplemen untuk wanita kami ini dirumus menggunakan proses penapaian hak milik Jepun dan hanya mengandungi OPITAC™ L-Glutathione tulen dan berkualiti tinggi, iaitu antara antioksida semulajadi yang terbaik dan wujud di dalam hampir semua sel badan kita. Suplemen pencerahan kulit Whita Glo membantu simpanan semulajadi anda dalam memerangi radikal bebas sambil mencerahkan kulit, mengurangkan penampilan titik hitam, penuaan malah memberi anda kulit yang lebih berseri. 

Satu lagi suplemen untuk wanita terbaik dari Total Image ialah Hydra Glow beauty powder drink yang memberi kulit anda khasiat dari dalam dan menghasilkan kulit yang lembap tanpa tandingan. Diperkayai oleh ekstrak Delima Viqua® dan kolagen tripeptide, suplemen berkuasa ini meningkatkan keanjalan kulit dan pembaharuan sel, menghasilkan kelembapan ekstra sebanyak 40% dari dalam bagi kulit yang lebih anjal dan berseri dalam 28 hari.

Kini, produk Total Image boleh didapati di semua farmasi terkemuka di seluruh Malaysia. Untuk cara mudah bagi pembelian produk yang selamat dan tulen, belilah produk Total Image anda di atas talian dengan penghantaran percuma  dan pantas tanpa perbelanjaan minimum. Langgani buletin kami untuk menikmati tawaran eksklusif, berita terkini, dan untuk mengetahui lebih lanjut tentang semua produk kecantikan, suplemen pelangsingan dan penjagaan diri yang berkualiti dari kami.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published