Rutin Ringkas Menjaga Kebersihan Bahagian Intim Secara Semulajadi

Kekalkan kesegaran miss v anda dengan pencuci wanita yang bersesuaian!

Di Malaysia, penjagaan bahagian intim wanita merupakan perkara yang dianggap tabu untuk dibincangkan. Kebanyakkan wanita tidak berani untuk bertanya tentang langkah-langkah yang paling sesuai untuk mencuci dan menjaga bahagian intim wanita. 

Miss v kan diri sendiri punya, apa nak dimalukan? Ya, walaupun faraj berupaya membersihkan diri sendiri, anda masih perlu membersihkan bahagian intim dengan pencuci wanita kerana peluh dan keputihan boleh terkumpul di kawasan ini! Jikalau tidak menjaga atau mengekalkan kebersihan bahagian tersebut, tak hairan la ia sensitif, teriritasi, dan berbau!

Yang paling penting untuk rutin mencuci bahagian intim anda ialah pencuci wanita yang bersesuaian serta mengandungi ramuan semulajadi. Penggunaan pencuci bahagian intim yang salah boleh menyebabkan bahagian intim gatal dan berlakunya masalah yang lebih teruk lagi seperti jangkitan kulat. Untuk mengelakkan perkara ini berlaku, anda perlu memilih pencuci yang telah diuji secara dermatologi dengan pH yang seimbang.

Smelly No More 4-in-1 Daily Feminine Wash adalah pencuci bahagian intim untuk wanita bagi menghilangkan bau dan juga menjaga kawasan intim supaya sentiasa berada dalam keadaan baik dan segar sepanjang hari. Diformulasikan daripada empat jenis ekstrak tumbuhan semulajadi, pencuci wanita ini cukup untuk mencuci bahagian intim anda secara menyeluruh! Produk ni je yang anda perlukan untuk rutin simple tapi sangat efektif! Tak caya? Bacalah ulasan dari wanita-wanita yang telah mencuba produk ini di sini!

"Untuk yang ade gatal2 pada miss v ,keputihan,i very recommend this product! I rasa lebih confident!" - Iz m.

"Produk yang sangat berkualiti. Masalah pada miss v bukan lg 1 mimpi ngeri. Sekelip mata Smelly No More mampu atasi." - Norliza B.

"Produk Total Image memang semuanya bagus-bagus yaaaa. Serious talk! Saya dahh jatuh cinta dengan SMELLY NO MORE 4-IN-1 DAILY FEMININE WASH ni." - ROZALIA B.

Pencuci wanita ini juga bebas dari paraben, SLS, sabun, dan bahan yang merengsakan dan diperkayakan dengan prebiotik untuk menjaga lapisan kulit dengan optimum. Bukan sahaja itu, pencuci wanita ini telah diuji secara dermatologi dengan tahap pH seimbang dan sesuai digunakan semasa haid dan menopaus.

Tuangkan sedikit pencuci wanita Total Image ke telapak tangan dan gosokkan perlahan dan lembut pada kawasan luaran bahagian intim. Selepas itu, bilas dengan air sehingga bersih. Itu je! Rutin senang kan? Pastikan anda memakai pakaian dalam dan pantyliner yang sesuai dan selesa juga tau. Kalau terlalu ketat, miss v susah nak ‘bernafas’! Semua wanita, remaja ataupun dewasa, digalakkan untuk menggunakan pencuci wanita dua kali sehari bagi mengoptimakan kebersihan bahagian intim. Rasa lebih yakin dan bersih dengan Total Image Smelly No More 4-in-1 Daily Feminine Wash sekarang!

Beli di sini

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published