“Eh! Suplemen Untuk Wanita Yang Guarantee Hasil?” Tak Caya!

Suplemen Untuk Wanita Total Image

Anda mungkin pernah dengar tentang kebaikan suplemen-suplemen yang mengandungi vitamin mineral, omega 3, zat besi, dan lain-lain untuk kesihatan,  ia sebenarnya betul. Tak tipu!  Suplemen boleh berfungsi sebagai makanan tambahan yang dijamin mampu memanfaatkan kesihatan dan kesejahteraan kita. Eh, tak habis lagi! Ada juga suplemen kolagen yang dapat mencerahkan, menghidratkan, dan melembutkan kulit. Para wanita, makan suplemen-suplemen ni untuk mendapatkan kulit yang diimpikan. Jom try suplemen-suplemen yang telah dikatakan sebagai terbaik untuk wanita dan baca selanjutnya tentang jenis masalah kulit yang boleh diselesaikan oleh suplemen ini!

Total Image Whita Glo = Kulit Kusam

Suplemen ini yang mengandungi bahan aktif OPITAC™ L-Glutathione yang dihasilkan dari Jepun disyorkan oleh  ramai wanita di Malaysia. Paling berkesan untuk mencerahkan kulit kusam, suplemen Total Image Whita Glo juga boleh mengurangkan bintik hitam yang degil. 

Total Image Collagen & Total Image Collagen Plus = Kulit Kendur dan kasar

Ya, betul! Suplemen-suplemen untuk wanita ini diformulasi dengan kolagen, antioksidan seperti Vitamin C dan vitamin E untuk memerangkap kelembapan di bawah permukaan kulit anda.  Molekulnya yang lebih halus di dalam kandungan suplemen ini juga boleh menembusi membran sel kulit dengan berkesan dan membantu untuk menganjalkan kulit, melicinkan tekstur kulit, memperbaiki tona kulit agar lebih sekata, dan banyak lagi. Bukan itu sahaja, suplemen ini juga boleh menguatkan kuku dan rambut anda! 

Total Image Hydra Glow = Kulit Kering & Kusam

Untuk mereka yang ingin suplemen yang terbukti berkesan secara saintifik, inilah suplemen untuk anda. Kandungan Viqua® dari Ekstrak delima terbukti secara klinikal untuk meningkatkan penghidratan kulit hingga 40% dalam masa 28 hari! Kombinasi suplemen ini yang mengandungi kolagen tripeptida juga berfungsi untuk merangsang pembaharuan sel untuk memastikan kulit kelihatan lebih muda dan sihat.

Walaupun suplemen untuk wanita ini berhasil seperti ajaib, anda perlu memastikan untuk mengambil suplemen setiap hari (sebaiknya sebelum sarapan) untuk memastikan anda mendapat hasil yang optimum. Para wanita, suplemen untuk kulit betul-betul berhasil! Dapatkan kulit yang bercerah, berseri, dan kelihatan lebih muda dan sihat sekarang!

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published